Race #9 Le Mans – Porsche TAG Heuer Esports Supercup 2021

0 Просмотры
Издатель
The PESC returns to the pinnacle of motorsport. Le Mans and Porsche are inseparably connected with each other, and it’s great to see the world’s best simracers competing in the #PESC in race #9. Additionally, some of the communities’ most famous faces will get to know the infamous long track by heart in the All-Star races. Join the action live. #NeverNotRacing #PESC #iRacing
Race Timetable

ALL-STAR RACE
5:35PM – 5:45PM UTC: Closed Qualifying (3 Laps, 10 Minutes) 5:45PM – 6:02PM UTC: Race #1 (17 Minutes)
6:05PM – 6:10PM UTC: Warm-Up Race #2 (5 Minutes) 6:10PM – 6:32PM UTC: Race #2 (22 Minutes)
6:35PM – 6:45PM UTC: Post-Race Interviews (10 Minutes)
PESC
6:45PM – 7:03PM UTC: Free Practice (18 Minutes)
7:03PM – 7:15PM UTC: Closed Qualifying (3 Laps, 12 Minutes) 7:17PM – 7:32PM UTC: Sprint Race (3 Laps)
7:35PM – 7:45PM UTC: Warm-Up (10 Minutes)
7:45PM – 8:15PM UTC: Main Race (6 Laps)
8:15PM – 8:30PM UTC: Post-Race Interviews (15 Minutes) 8:30PM UTC: End of broadcast
__
Follow Porsche on Instagram:
Like Porsche on Facebook:
Subscribe to Porsche on YouTube:
Visit the Porsche Website:

*Weitere Informationen zum offiziellen Kraftstoffverbrauch und den offiziellen spezifischen CO2-Emissionen neuer Personenkraftwagen können dem 'Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen' entnommen werden, der an allen Verkaufsstellen und bei der Deutschen Automobil Treuhand GmbH unter unentgeltlich erhältlich ist
Категория
фантастика
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика